xcounter
Calendar Icon

Великий бізнес масово розриває співпрацю з телеканалами Медведчука

28.11.2019 13:37 (Оновлено 28.11.2019 в 13:37)

У кремлівських пропагандистів стає відчутно менше грошей від реклами.

Ну і Слава Богу.

Воля Кабель, реагуючи на запит суспільства і вимоги учасників акції, з 1 грудня припиняє співпрацю з телеканалом Медвєдчука Zik!!!

У мене ж в районі немає іншого провайдера, то відмова від Волі було б для нашої родини клопотом неприємним, хоч ми і були вже готові.

І це, доречи, вже не перший приклад успіху українських патріотів. До цього були кава «Якобс», «Альфа Банк», «Молочний Альянс», Стрепсилс, Нурофен, Гевіскон, Durex, Vanish і Cilit.

Компанії виробники масово розривають співпрацю з проросійськими телеканалами 112, ZIK і NewsOne, які належать групі Козака-Медведчука.

Кажуть, що почали розміщувати рекламу ще при минулому власникові, і зараз відмовились від подальшої ротації. Позитив, що великий бізнес і зокрема міжнародний здатен чути і реагувати на суспільну думку.

У кремлівських пропагандистів стає відчутно менше грошей від реклами, щоб забезпечувати свою діяльність. І це гарний результат на майбутнє. Адже, тепер всі знають, що співпрацювати з Медведчуківськими посіпаками – обійдеться дорого і краще не ризикувати.

Та є ще компанії, яким поки що байдуже до російськи куль, агресії РФ, смертей на Сході, бойкоту. Вони продовжують платити гроші помічникам окупантів за рекламу.

Це хімчистка Цех, яка вже не відмиється, онлайн казино Паріматч, від яких годі чекати сумління. І – увага!- туристичний комплекс Буковель (тут не далеко і до Першого)...

Спонсорують війну, не відволікаються.

Треба допомогти людям зрозуміти, що в Україні їм не місце.

Бойкот спонсорам війни

#медведчукЗамовчи

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини