xcounter
Calendar Icon

Як козаки нитки … рвали

15.01.2020 11:18 (Оновлено 15.01.2020 в 11:22)

Тиран каже, що кордони Росії не закінчуються ніде. А от територіальні води закінчуються за 10 миль від берега.

Ще у ХV столітті під час облоги турками Константинополя на «ноту протесту» візантійського імператора турецький султан Мехмед ІІ Завойовник відповів словами: «Я можу робити все, що мені завгодно. Обидва береги Босфору належать мені. Східний – бо на ньому живуть османи, а західний – бо ви не вмієте його захищати».

Пройшли століття, вже інший азійський завойовник на берегах іншої (Керченської) протоки Чорного моря доводить своє всесилля нашому народу.

Новітні українські ракети та танки не зможуть зрівняти баланс з військовою потугою агресора в повітрі, на суші і на морі. Та й навіть під час прямої військової агресії ми не будемо стріляти по російській території. На відміну від планів Сталіна, ми змушені бити ворога на своїй території. На жаль.

Тиран каже, що кордони Росії не закінчуються ніде. А от територіальні води закінчуються за 10 миль від берега. А наповнені газом нитки тягнуться далі на сотні кілометрів Чорним і Балтійським морем.

А що було б, якби в разі прямої військової агресії Росії проти нас сотні «розумних» торпед (морських безпілотників) відділилися б від днищ залегендованих торгових суден (танкерів, сухогрузів, риболовів) і помандрували б 20-40 кілометрів до заздалегідь встановлених маяків вздовж ниток, якими російська військова машина присмокталася до європейської економіки.

Так, у нас ще немає таких торпед, і маяки не розроблені та не встановлені, і судна ще не куплені нашою розвідкою. Але у нас ще є час до початку цієї агресії. Є багато політехнічних вузів, які можуть почати розробку пошуково-рятувальних морських безпілотників, акумуляторів до них, локаторів, засобів прийому-передачі сигналу. Щоб рятувати людей на морі…, а в разі війни і на суші.

Не так давно ми запускали у космос ракети. Наші підлітки були серед авторів кращих проектів безпілотників на Марс.

Невже ми не зможемо зробити ножиці, якими зробимо безкоштовну газовану морську воду для всіх «стурбованих» в разі прямої військової агресії проти нас?

А після успішних випробувань казатимемо, що у нас таких торпед немає, але якщо буде потрібно, ми їх застосуємо.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини