xcounter
Calendar Icon

Чому депутат Брагар насправді робить все, щоб пенсіонери могли платити за газ

04.02.2020 11:09 (Оновлено 04.02.2020 в 11:10)

Справжні журналісти в кейсі «Продай собаку - заплати за газ» з`ясували, що Любов Павлівна з Кіровоградщини має 31 рік трудового стажу, вже не один рік перебуває на пенсії, яка становить 2000 грн.

Тобто до її «забезпеченої старості» доклали руку і КПУ, РУХ та «За єдину Україну», і «Батьківщина», «Наша Україна» та ПР, і БПП та НФ, тобто всі ті, хто останні три десятиліття вели державу «своїм», «українським» шляхом, який не передбачав розджержавлення (окрім як своїм по доступних цінах), продажу землі (вона повинна належати тільки народу Україні, ну окремим, близьким до поточної влади, його представникам), запуску ринкової економіки (бо це приведе наш народ до зубожіння).

І в результаті українська жінка з 31-річним трудовим стажем не має можливості заплатити за газ.

А чи могли б ці журналісти виїхати в Польщу, Литву, Словаччину, Болгарію, будь-куди, де з соціалізмом попрощалися рішуче і давно, знайти одиноку пенсіонерку з таким же стажем, яка працювала на транспорті та в лікарні, і з`ясувати, як вона платить за газ. Чи скупили іноземці її землі і підприємства, чи були в її країні президенти-мільярдери та депутати-міністри – доларові мільйонери.

Більшість країн світу будують капіталізм.

Одні (Росія, Україна) – монополістичний, «дикий» капіталізм, де основні прибутки висмоктуються з бюджету та монопольного становища підприємств на ринку (тарифи). В таких країнах простий народ – це тільки електорат, який тим дешевше купити, чим бідніше він живе. У Древньому Римі так патрони утримували свої клієнтів, роздаючи подачки та безкоштовні обіди. Теперішні патрони крім макаронів і гречки «приторговують» мовою (одні українською, інші російською), вірою («автокефальною» або «канонічною») та обіцянками «знизити тарифи». Не підняти доходи, а саме знизити тарифи. А ще вони торгують величчю («нащадки козаків», «форпост Європи», «зупинили азійські полчища»).

Інші країни (Європа, Північна Америка, «азійські тигри») будують більш цивілізований капіталізм, де прибутки отримуються від продажу дорогих але якісних товарів, робіт і послуг своєму, платоспроможному громадянину. Тому Трамп обіцяє повернути робочі місця в Америку. Бо де робота - там зарплата, де зарплата – там пенсія.

І от прийшли в Україні до влади люди, які принаймні кажуть, що хочуть будувати той другий, «не дикий» капіталізм. Але для цього треба продати підприємства та землю. В тому числі іноземцям. А ще дати право іноземцям судитися в іноземних чи міжнародних судах. З нашими податковою, СБУ, поліцією, прокуратурою, конкурентами, підставними «споживачами»…

Тоді за 5-10 років і українські пенсіонери з 31-річним стажем стануть жити як їх польські, литовські, словацькі однолітки.

А для цього депутат Брагар повинен на цій сесії проголосувати за ринок землі і широку приватизацію. Потім він повинен проконтролювати, щоб запрацювала автоматична перевірка е-декларацій. Добитися, щоб СБУ та поліція віддали економічний блок новій службі без погон. Прийняти закон про тимчасові слідчі комісії та запустити належний парламентський контроль. А ще оголосити 2020 роком Антимонопольного комітету, дати його працівникам гідну зарплату за гідну роботу.

А ще він може після голосувань на кілька днів поїхати на Кіровоградщину «в прийми» до Любов Павлівни, щоб побачити, з якої ж@пи потрібно витягали український народ.

Тоді він буде більш рішуче іти «коридорами ганьби», які скоро влаштують «Слугам народу» чиновники та олігархи, псевдофермери і псевдопрофспілки за спробу відігнати їх від бюджетної кормушки.

Читайте также: Продам собаку: украинцы устроили флешмоб (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини