xcounter
Calendar Icon

Зомбі-апокаліпсис в Україні вже наступив

20.02.2020 22:00 (Оновлено 20.02.2020 в 22:01)

Моєю країною бродять зомбі.

Я думав, їх десятки: лідери політичних сил та наближені до тіл вождів і вождиць. З немигаючими очима вони говорять в камери телестудій велику брехню, обгорнену в маленьку правду. Щоб вижити і продовжити свій бридкий політичний рід.

Потім я думав, що їх сотні, додавши до попередніх ще й «соціологів», «політологів», «журналістів», «експертів», які 24\7 розжовують народу, що гарного сказали «правильні» лідери, і що неправильне (на їх думку все неправильне, але треба щодня знаходити щось нове) в словах і діях опонентів «правильних» лідерів.

Тепер я зрозумів, що їх тисячі. Після «інформаційної жуйки», яку щоденно випльовують телеканали, громадяни моєї країни зібралися в купу, щоб не пустити до моєї країни таких як вони громадян, що опинилися в біді.

Нові Санжари на Полтавщині, Микулинці та Конопівка на Тернопільщині, Винники на Львівщині – ось місця на карті новітньої України, де зомбі-вірус перекинувся на простих людей.

Кажуть, що злий Кремлін зазомбував та довів до сказу свій народ, змушуючи його кидатися на сусідів.

А у нас хіба не так. Щоденна ненависть до опонентів, яка заповнила телеефір, злорадство з приводу невдач і «проколів» опонентів, відсутність культури дискусії робить український народ вразливим до вкидів:

  • До нас привезуть людей з Уханю, і … ми всі помремо;
  • Землю скуплять іноземці, і … ми всі помремо;
  • Уряд продає ОВДП, і … ми всі помремо;
  • Хочуть розпочати приватизацію, і … ми всі помремо;
  • Набрали в Кабмін непрофесіоналів , і … ми всі помремо;
  • Призначили Богдана, і … ми всі помремо;
  • Звільнили Богдана, і … ми всі помремо.

Можливо потрібно почати витягати народ з тої купи у Нових Санжарах, Микулинцях, Конопівки, Винників.

Одних ідеалами Майдану (свобода, рівність, гідність), інших християнським «Полюби ближнього», зовсім іншим казати, що так «не по-пацанськи».

Колись один з телеканалів дав паралельну картину, як ховають бійців АТО і російських найманців. Десь землю кидають руками, десь – бульдозером.

Може якийсь телеканал покаже, як зустрічали своїх з Уханю у Франції, Іспанії, Британії, та навіть в Росії і … в Україні.

Тоді зомбі подивляться і, може, перетворяться знову на людей. З різними поглядами, різними політичними уподобаннями. Але на людей.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини