xcounter
Calendar Icon

Геноцид більше не має повторитися: злочин, скоєний радянскою владою

18.05.2020 11:51 (Оновлено 18.05.2020 в 11:52)

​76 років тому, 18 травня 1944 року, сталінські наймити, в одну мить, вигнали зі своїх домівок в Криму кримськотатарській народ та погнали їх шляхами смерті в Середню Азію.

За дві доби їх всіх вивезли з Криму. Комуняки здійснили геноцид проти народу який споконвік мешкав на своїй землі, а потім заселили цю землю тою наволоччю, що зараз волає, що вони корінне населення Криму. 6 років назад ми бачили повторення захоплення Криму нащадками тих комуняк з НКВСниками, та повторення гоніння проти кримських татар. Всі ці роки кримських татар переслідують в Криму за проукраїнску позицію. Це ганьба Кремля.

Сьогодні в Україні день жалоби за жертвами тої трагедії. О 12 годині по всій території України відбудеться хвилина мовчання, якою вшанують пам'ять всіх жертв кримської трагедії. Сподіваюсь, що кримські татари в анексованому Криму також приєднаються до всеукраїнської хвилини мовчання. І хочеться, щоб на Банковій приєднались до цього. А ще, щоб не дали знищити кримсько-татарський телеканал АТR.

Ми пам'ятаємо про той злочин скоєний радянскою владою. Ми бачимо новий злочин Кремля по анексії Криму. Ми знаємо, що Крим - це Україна. І віримо, що прийде час, коли всі, хто вимушений покинути Крим, внаслідок анексії його Росією, зможуть туди повернуться. Вони всі повернуться додому, в наш український Крим.

Геноцид більше не має повторитися до жодного народу! Вічна пам'ять всім жертвам кримської трагедії.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини