xcounter
Calendar Icon

В історію Зеленський ввійде, як капітулянт

19.05.2020 12:50 (Оновлено 19.05.2020 в 12:52)

Якщо в економіці ще можна буде спіхнути все на погані уряди, то в питаннях Безпеки і Міжнародки, прямих функцій президента, вже ні на кого не спіхнеш.

На днях в офісі президента відбувся скандал, я б навіть сказав істерика.

Річ у тім, що на програмі Савіка Шустера присвятили частину часу опублікованим Юрий Бутусов доказам про участь у війні на Донбасі снайперів ФСБ РФ.

Програму дивиться широке коло глядачів, зокрема і деякі робітники посольств, аташе та наші іноземні партнери, принаймні ті хто відповідають за моніторинг.

Це настільки не співпало з планами Зеленського, особливо в розрізі того, що офіс тотально ігнорує війну, щоденні обстріли з важкого озброєння, поранених та загиблих, що стався скандал.

А вся причина в тому, що Зеленський не тільки не зупинив війну, а навпаки погіршив безпекову ситуації, втрати за цей період 2020 року більші ніж за аналогічний період 2019, коли він не був ще президентом і роздавав інфантильні обіцянки.

Очевидно, що росіяни тиснуть на Зеленського та на його оточення з вимогами пришвидшити виконання домовленостей, є проблеми з оборонним замовленням, на фронті що дня обстріли, про Україну вже почали домовлятися без України, про що свідчать нещодавні перемовини уповноваженого з питань нас у Кремлі Козака і адміністрації Меркель. Наші громадяни забули, що основними функціями президента є не економіка, не дороги і не юстиція, а безпека та міжнародні відносини. І тут очевидно, що у Зеленського повний провал, як в принципі і в усьому іншому, взяти хочаб діру у бюджеті, падіння ввп, провал перемовин в мвф.

Але якщо в економіці ще можна буде спіхнути все на погані уряди, на сто відсотків призначені особисто зеленським, в провальних законах на Верховну Раду, в прокуратурі та органах слідства на свої 100% прокурорів, то в питаннях Безпеки і Міжнародки, прямих функцій президента, вже ні на кого не спіхнеш.

От він і біситься навіть від фотки в ФБ - бо успіхів нуль. Війна триває. В історію Зеленський ввійде, як капітулянт.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини