xcounter
Calendar Icon

Кличко vs Пальчевський

14.07.2020 13:10 (Оновлено 14.07.2020 в 15:15)

Нещодавно соціологічна служба Центру Разумкова оприлюднила результати свого дослідження щодо електоральної орієнтації киян на виборах Київського міського голови та Київської міської ради.

Зазначене дослідження проводилося з 20 червня по 2 липня 2020 року у Києві методом інтерв’ю «обличчям до обличчя» за місцем проживання респондентів.

Згідно результатам цього опитування у другий тур майбутніх мерських виборів у місті Києві впевнено виходять чинний мер Віталій Кличко (за нього готові проголосувати 36% усіх опитаних, або 44% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився, за кого з кандидатів голосуватиме) та Андрій Пальчевський (відповідно 9% і 11%). Трійку лідерів замикає Віктор Ляшко (відповідно 8% і 6%).

У партійному ж плані політичні сили Віталія Кличка («Удар») та Андрія Пальчевського («Перемога Пальчевського»), хоча й здатні завести до Київської міської ради свої фракції (за «Удар» готові проголосувати 11% усіх опитаних, або 12% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме і, відповідно, за «Перемогу Пальчевського - 6% і 6%), але значно поступаються «Слузі народу» (18% і 19%) та партія «Європейська солідарність» (відповідно 14% і 20%). Цікавим моментом є те, що легендарний Олександр Омельченко, мабуть змушений буде остаточно «піти в історію», оскільки його іменний блок набирає лише 1% і 1%.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини