xcounter
Calendar Icon

Чи зможе у Києві перемогти антисистемний кандидат?

27.07.2020 12:05 (Оновлено 27.07.2020 в 13:15)

Мабуть, я нікого не здивую якщо скажу, що будь-які вибори це завжди боротьба та інтрига. Нинішні вибори у Києві не є винятком.

На сьогодні вже зрозуміло, що боротьба буде запеклою!!! А що до інтриги, то я б запропонував наступну: чи зможе у столиці перемогти (або принаймні досягти вагомого результату) антисистемний політик.

Очевидним є те, що у Києві представниками системи буде два кандидати – Віталій Кличко та Ірина Верещук. Перший на сьогодні має найвищі рейтинги серед усіх претендентів на мерську посаду, але при цьому за ним тягнеться чималий шлейф скандальних історі. Зокрема, Лерос та Бігус неодноразова у ЗМІ повідомляли про те, що Клічко здає Київ забудовникам і корупціонерам (наприклад, члену команди Черновецького — Комарницький).

Водночас рейтинг Верещук ґрунтується на рейтингу Президента України Володимира Зеленського. Причому у тандемі Кличко-Верещук остання здається згідна прийти до фінішу другою. Оскільки вона підтримує Закон про столицю, де розділяються посади мера та голови КМДА.

На цьому фоні єдиним антисистемним кандидатом видається Андрій Пальчевський. Принаймні так показує остання соціологія. Його образ імпонує киянам, оскільки Пальчевський завдяки телебаченню має високий рівень впізнаваності. Він співпрацював з багатьма каналами – Прямий, Інтер, 112, Ньюзван, Україна 24. При цьому його не можна звинуватити в тому, що він ходить лише на канали одного власника. Пальчевський є яскравою людиною, він приносить рейтинги на канали, а не навпаки. До того ж він однаково критикує, і Порошенка, і Ахметова, і Пінчука, і Коломойського. Телевізор плюс активна життєва позиція, як на мене, це «переможна суміш». Нещодавно це всім нам довів Володимир Зеленський — людина з «поза системи» здійснила електоральну революцію в країні. Київ на черзі…

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини