xcounter
Calendar Icon

Зеленський є лідером довіри серед своїх попередників

09.09.2020 14:40 (Оновлено 09.09.2020 в 14:40)

Ні для кого, мабуть не є таємницею, що довіра виборця річ вкрай нестабільна і, як правило, її рівень з часом не зовсім радує політиків.

Проте вересневе соцопитування групи «Рейтинг» не може не додати оптимізму Президенту та його команді. Оскільки на сьогодні рівень довіри до глави держави становить 44%, тоді як у минулому місяці він становив 38%. Баланс довіри та недовіри становить мінус 7, хоча ще у серпні він був мінус 17.

На мою думку, причиною позитивної динаміки є: перемир’я на Донбасі, якого добився В.Зеленський; стратегії розвитку областей, які він представляє у регіонах — у людей з’явилася надія на перспективу, краще майбутнє; «Велике будівництво» - люди бачать, що дороги, школи, садочки, стадіони — робляться.

Слід відзначити ще один позитивний момент для Президента — він на сьогодні є лідером довіри серед своїх попередників. Ані у П.Порошенка, ані у В.Януковича не було такого рівня довіри через 1 рік і 3 місяці після інавгурації. За рівнем довіри В.Зеленський перевищує і П.Порошенка, і В.Януковича після 5 кварталів повноважень майже удвічі: вони мали показник довіри близько 25%. А якщо брати баланс довіри/недовіри, ситуація ще більш яскраво свідчить на користь чинного глави держави. Його баланс мінус7%, у той час, як в аналогічний момент у Порошенка було мінус 43, а у Януковича — мінус 42%.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини