xcounter
Calendar Icon

Свободівець зі Стрия знявся з виборів через російський паспорт

12.10.2020 09:08 (Оновлено 12.10.2020 в 09:08)

Варто зазначити, що Юрович особисто підтвердив факт отримання російського паспорту у 2012 році. Утім він запевнив, що паспорт не дійсний. Проте, за інформацією ЗМІ, у російський реєстрах паспорт Юровича досі значиться чинним.

Кандидат на посаду голови Стрийської ОТГ та в депутати Стрийської ОТГ від ВО "Свобода" Борис Юрович знімає свою кандидатуру через скандал з його російським паспортом. Про це заявила Стрийська районна організація партії.

"Це рішення пов’язане з інформаційною кампанією, яку розгорнуто проти Юровича, зокрема звинуваченнями, що він є власником російського паспорта. За його словами, він не хоче нашкодити партії, тому вирішив не брати участі в місцевих виборах як кандидат", — зазначено у повідомленні партії.

Крім того, у заяві Стрийської районної організації ВО "Свобода" зазначено, що сім’я Бориса Юровича виїхали в Сибір через переслідування радянської системи. Борису на той час було 3 роки.

Сам Юрович коментуючи цю ситуацію пояснив, що не хоче нашкодити партії, тому вирішив не брати участі в місцевих виборах як кандидат.

"Я не буду виправдовуватися, брати участь в інформаційних війнах, тому вирішив зняти свою кандидатуру. Надалі буду продовжувати працювати й боротися задля України і гідного життя українців",-заявив він.

Варто зазначити, що Юрович особисто підтвердив ІА ZAXID.NET, факт отримання російського паспорту у 2012 році. Утім він запевнив, що паспорт не дійсний. Проте, за інформацією ЗМІ, у російський реєстрах паспорт Юровича досі значиться чинним.

Примітно, що за даними російського бізнес-сервісу "За чесний бізнес" Борис Ярославович Юрович вказаний засновником компанії ТОВ "Россервіс", зареєстрованої у 2013 році у місті Нягань Ханти-Мансійського автономного округу – Югра. Генеральною директоркою компанії вказана Наталія Юрович. "Россервіс" займається оптовою торгівлею паливом та подібними продуктами.

Нагадаю, у 2017 році позафракційний депутат Верховної Ради, член політради партії "Свобода" Юрій Левченко підтвердив, що в свій час мав російське громадянство. За словами Левченка, він отримав російський паспорт винятково з практичних міркувань - задля швидкого отримання закордонного паспорта, який був потрібен йому для продовження навчання закордоном.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини