xcounter
Calendar Icon

Локдаун ми зробили самі!

13.11.2020 17:00

​Локдаун це загальносвітова практика, а не вигадка української влади.

Природньо, що його застосування по всьому світу викликає невдоволення у населення і представників середнього та малого бізнесу. І це нормально, оскільки в людині з біблійних часів «зашитий» супротив будь-яким заборонам. Українці у цьому плані теж не пасуть задніх.

Доречі, як на мене, цей «супротив» є однією з рушійних сил COVID-19 та як наслідок, причиною локдаунів. Поясню. Коли влада в особі президента країни та головного санітарного лікаря звертається з проханням дотримутавитися безпечної дистанції та носити маски громадяни ігнорують це прохання. Потім вже від влади лунають жорсткі вимоги та чіткі заборони - результат тойже. Кількість хворих зростає. А ми продовжуємо носити маски на підборідді. При цьому з екранів телевізору «глови, що говорять» пояснюють це тим, що люди чинять так тому, що не вірять владі і тому, що влада сама порушує заборони і не піклується належним чином про людей. Сумнівна, як на мен, теза. Сумнівна та інфантильна, оскільки виходить, як у тій дитячій приказці "на зло мамі відморожу вуха». Я зовсім не знімаю відповідальність з влади у частині, що її стосується, але і ми маємо буди дрослими.

А доки ми залишаємося дітьми, то ми заслуговуємо на застосування обмежувальних заходів. Тим більше, що цього разу ми, на відміну від мешканців Франції, Бельгії, Ізраїлю де введено повний локдаун та коменданську годину, оримали лише локдаун вихідного дня. Так, це болісно для власників ресторанів, ТРЦ, нічних клубів і багатьох інших, але, у нашому віпадку, це набагато краще за введення тотального локдауну та зупинки усієї екноміки. Зрозуміло, що такий обмежувальний захід не є панацеєю, але, на мою думку, варто спробувати лайт режим, а потім вже робити висновок стосовного того, що це «зарада» чи «перемога».

І ще, нам варто не лише носити маски, мити руки, але й дотримуватимся «інформацийної гігієни». Оскільки для вітчизняних та іноземних деструктивних сил зараз настали золоті часи, коли можна цинічно використовувати «ковідни страхи людей» та «ковідну тематику» у своїх шкурних інтересах, вкидаючи в информацийний простир відветі фейки, накшталт того, що COVID-19 вигадили американці, або те, що на лікування Зеленського з державної казни витрачається щодня 2,7 мілйона гривень.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини