xcounter
Calendar Icon

Рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський

20.11.2020 13:36 (Оновлено 20.11.2020 в 13:36)

У період, коли країна переживає чи ненайбільшу кризу у своїй новітній історії, коли населення традиційно намагається звинувачувати у всіх своїх бідах владу, політикам, які цю владу уособлюють дуже важко утримувати позитивну динаміку довіри до себе.

Проте Президенту України Володимиру Зеленському це все ще вдається.

Підтвердженням цього є свіжі результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», згідно з яким рейтинг довіри до політиків вкотре очолив Володимир Зеленський, якому станом на середину листопада довіряють 46% опитаних (слід зазначити, що ще у вересні цей показник становив 44%, тобтоцей показник має незначну, але позитивну динаміку), 51% не довіряють (тоді як це показник залишився таким самим).

При цьому, недавні суперники Зеленського на останніх президентських виборах користуються значно меншою довірою народу. Зокрема, лідеру ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко довіряють 25%, 72% не довіряють (у вересні їй довіряли – 22%, не довіряли – 74%). Співголові «Опозиційної платформи – За життя» Юрію Бойку довіряють 24%, 52% не довіряють (довіряли – 24%, не довіряли – 58%). Лідеру «Європейської Солідарності» Петру Порошенку довіряють 23%, 74% не довіряють (довіряли – 22%, не довіряли – 75%). Цікавим залишається той факт, що Порошенку не вдалося значно знизити свій антирейтинг — він вже тривалий час залишається найвищим серед топполітиків країни.

Як ми бачимо рівень довіри до топполітиків чітко свідчить, що якби вибори президента відбулися найближчої неділі, то на них переміг би Володимир Зеленський. Довіра до нього все ще є найвищою.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини