xcounter
Calendar Icon

Призначення Гусєва очільником Укроборонпрому  - правильне рішення Президента

04.12.2020 17:00 (Оновлено 04.12.2020 в 18:29)

Здається, ми вже звикли жити в атмосфері «суцільної зради». Ми завзято критикуємо помилкові або неоднозначні рішення Президента України, але якісні та ефективні - геть не помічаємо.

Нині, як на мене, саме така ситуація. Йдеться про рішення глави держави призначити Юрія Гусєва новим очільником Укроборонпрому.

Багато мої колег, переконані в тому, що це дуже вдале і своєчасне рішення Зеленського, оскільки Гусєв не лише особисто відданий йому і не помічений в приналежності до будь-яких груп впливу, але й людина, яка перебуваючи на чолі Херсонської ОДА, довела, що може бути рішучою та ефективною на шляху до досягнення конкретних державницьких результатів. Так, щоб побороти корупцію в ОДА, Гусєв змусив всю команду пройти детектор брехні та перевіряв корупційно ризикові кадри кожного місяця. Дуже сподіваюсь, що такі методи будуть застосовані Гусєвим і на новому місці роботи, оскільки ні для кого, мабуть, не є таємницею, що в Укроборонпромі питання корупції стоїть гостро.

Слід також зазначити, що новий очільник Укроборонпрому знаходиться в «зоні довіри» Заходу, тому Зеленський своїм призначенням дав позитивний сигнал закордонним партнерам (передусім, новій адміністрації США) та довів, що Україна залишається вірною Євроатлантичному вибору.

Тому я схильний це призначення вважати "перемогою"...

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини