xcounter
Calendar Icon

А судді хто?!

25.12.2020 19:51 (Оновлено 25.12.2020 в 19:51)

Напередодні новорічних свят політичне життя, як правило, завмирає резонансні новини зникають з телевізійних екранів та шпальт газет. Але, мабуть, не цього разу.

Впевнений, що останній понеділок 2020 року точно буде цікавий для усіх українських ЗМІ, оскільки саме в цей день голові Конституційного суду України Олександру Тупицькому в Офісі Генерального прокурора України планують вручити підозру.

За деякими даними йому інкримінують 384 та 386 статті Кримінального кодексу: введення в оману суду або іншого уповноваженого органу та перешкоджання з'явленню свідка, потерпілого, експерта, спеціаліста, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку. До того ж подейкують, що це лише початок, оскільки за О. Тупицьким тягнеться довжелезний шлейф різноманітних «подвигів», серед яких і оформлення купівлі в окупованому Криму землі за російським законом, а також активна участь в «віджиманні» заводу у місті Зугрес (Донецька область).

Дуже сподіваюсь, що правоохоронці враховують те, що О.Тупицький може втекти з України, щоб не відповідати за свою занадто вже активну «професійну діяльність».

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини