xcounter
Calendar Icon

Рейтинг довіри до політиків знову очолив Володимир Зеленський

05.01.2021 14:55 (Оновлено 05.01.2021 в 14:57)

Згідно з результатами останнього опитування соціологічної групи «Рейтинг» президент України Володимир Зеленський знову очолив рейтинг довіри серед національних політиків (йому довіряє 41% респондентів).

Володимир Зеленський лідирує також у президентському рейтингу: за нього сьогодні проголосували б у першому турі 26,2% виборців. Тоді як за недавніх конкурентів Зеленського на останніх президентських виборах готових віддати свої голоси значно менше. Зокрема, за Юрія Бойка -16,6%, за Петра Порошенка - 13,3% і за Юлію Тимошенко - 10,5%. Слід зазначити, що рейтинги другого туру не замірялися цього разу, але минулі численні дослідження свідчать про те, що на сьогодні жодному представнику інших партій діючий президент не залишає шансів обійняти цю посаду.

Крім того, за даними групи «Рейтинг» українці схвально сприйняли новорічне привітання Володимира Зеленського. Попри оцінки, що блукали соцмережами від прибічників ЄС і ОПЗЖ, 70% мешканців країни подивилися привітання, з них 43% сприйняли його позитивно, а ще 35% - нейтрально. Серед виборців «Слуги народу» показники набагато вищі: дивилися 84%, позитивно сприйняли - 77%, ще 21% - нейтрально.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини