xcounter
Calendar Icon

Байден - Путін: неприємна розмова.

28.01.2021 09:09 (Оновлено 28.01.2021 в 09:09)

Джо Байден вперше провів телефонну розмову з Володимиром Путіним як президент з президентом.

Слід зазначити, що на відміну від свого попередника новобраний президент США і не думав загравати з господарем Кремля. Свідченням цього може служити той факт, що він розпочав спілкування з Володимиром Путіним з окреслення своєї позиції з «українського питання», зокрема американський лідер заявив про тверду підтримку суверенітету і територіальної цілісності України. А вже потім нагадав своєму російському візаві про усі ті прояви ворожої активності Кремля проти Вашингтону, які мали місце в останні роки, включно з хакерськими атаками. Також, згідно з даними Білого дому, Джо Байден запитав Володимира Путіна про винагороди від Росії за вбивство американських військових в Афганістані та зухвале отруєння та недавній арешт російського опозиційного лідера Олексія Навального.

Тож можна зробити висновок, що це була досить неприємна розмова для Володимира Путіна, а для Джо Байдена питання підтримки суверенітету України фактично найперше у контексті агресивної політики Росії.

У таких умовах у Росії є тільки один шанс хоча б якось мінімально налагодити відносини з США та цивілізованим світом. Це – виконати обіцянки, які були зроблені Росією в Нормандському форматі, припинити агресію та повернути Україні усі тимчасово окуповані території.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини