xcounter
Calendar Icon

Володимир Зеленський знову очолив президентський рейтинг

08.02.2021 09:54 (Оновлено 08.02.2021 в 09:55)

Згідно з результатами лютневого опитування соціологічної групи «Рейтинг» президент України Володимир Зеленський знову очолив президентський рейтинг.

Нині за чинного президента проголосували б у першому турі 21,2%, з тих, хто має намір голосувати та визначився із вибором. За Юрія Бойка проголосували б 17,1%, Петра Порошенка – 16,4%, Юлію Тимошенко –12,3%. Як ми бачимо перша п'ятірка залишається незмінною.

Також стабільно незмінною залишається тотальна перевага Володимира Зеленського у ймовірному другому турі президентських виборів над усіма, без виключення, можливими конкурентами: у парі з Петром Порошенком – 56% проти 44%; з Юрієм Бойко – 60% проти 40%, з Юлією Тимошенко 55% проти 45%.

У цьому дослідженні не замірявся рівень довіри до топполітиків. Скоріше за все цей параметр буде показаний у наступному дослідженні групи «Рейтинг». Особисто мені, буде дуже цікаво побачити на скільки зріс рівень довіри до Володимира Зеленського після того, як він ухвалив жорстке рішення щодо трьох «медведчуківських» каналів.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини