xcounter
Calendar Icon

Зеленський очолює президентський рейтинг - опитування КМІС

17.02.2021 09:00 (Оновлено 17.02.2021 в 09:00)

Нещодавно Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) провів власне регулярне всеукраїнське опитування громадської думки, метою якого було з'ясування президентських рейтингів.

Очолив цей рейтинг чинний глава держави Володимир Зеленський, за якого проголосували б 16,2% серед усіх респондентів і 22,7% серед тих, хто визначився з вибором. На другому місці опинився б Петро Порошенко – 13,1% серед усіх респондентів і 18,3% серед тих, хто визначився. На третьому місці – Юлія Тимошенко, з показниками, відповідно, 10,3% і 14,5%.

Вже не вперше бачимо, що КМІС включає до переліку в опитування осіб, які або вже відмовились брати участь у виборах або виглядають дуже дивно у якості кандидатів. Наприклад, Анатолій Гриценко вже відійшов від активної політичної роботи та не виглядає на сьогодні як кандидат у президенти. Включення Артема Ситника до опитування взагалі виглядає абсурдним.

Також вчергове до опитування КМІСу включають і Віктора Медведчука, який поки не заявляв про те, що балотуватиметься у президенти. Присутність Олександра Вілкула також впливає на загальний результат у частині електорату, який підтримує ОПЗЖ.

Таке опитування показує скоріше дивні уявлення його замовника про українську політику, ніж реальний розподіл голосів. Проте, навіть і в такому опитуванні замовник не наважився поставити під сумнів лідерство Володимира Зеленського.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини