xcounter
Calendar Icon

Володимир Зеленський: у будь-якому випадку, готується "нормандська зустріч".

11.03.2021 08:50 (Оновлено 11.03.2021 в 08:50)

На тлі впертого бажання президента Росії Володимира Путіна вирішити «українське питання» з максимальною вигодою лише для себе, глава нашої держави Володимир Зеленський змушений все активніше шукати нові дієві дипломатичні шляхи для примушення Кремля до припинення війни на Донбасі та повернення окупованих територій.

Не секрет, що нині чи не єдиний формат, де це можливо зробити, – Нормандський. Однак через небажання Володимира Путіна зустрічатися з лідерами Нормандської четвірки цей формат вже тривалий час «пробуксовує». Також немає ясності з тим, чи можливе приєднання США до переговорів – для цього потрібна згода усіх учасників Нормандської четвірки, в тому числі Росії.

З огляду на це Володимир Зеленський готовий застосувати новий підхід для «розмороження ситуації»: проведення двосторонніх зустрічей передусім з лідером Франції та канцлером Німеччини. Він сподівається, що пряма комунікація з лідерами Європи може спонукати Володимира Путіна провести зустріч хоча б у Нормандському форматі.

Інтригою залишається ймовірність прямих консультацій (зустрічі) у форматі Зеленський-Путін . Як на мене, суто гіпотетично можна уявити цю зустріч, оскільки факт прямої комунікації між ними вже мав місце, хоча й у телефонному режимі. Але чи може це відбутися на практиці – дуже велике питання...

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини