xcounter
Calendar Icon

Коміки проти Covid

07.04.2021 10:49 (Оновлено 07.04.2021 в 11:28)

Світ захопили коміки. Вони розвалюють економіки, руйнують робочі місця, занедбують культуру, не плекають рідних мов в країнах свого перебування.

Але найгірше, що вони роблять – не протидіють пандемії Covid.

Саме такий висновок можна зробити з коментарів політиків, активістів, громадських діячів, волонтерів про результати протидії коронавірусу в Україні, якщо рівно з таким же підходом оцінювати результати в інших країнах Європи та світу.

«Непрофесійна» українська влада «спричинила» до захворювання 43 тисяч українців з кожного мільйона. І це страшний показник.

Але «коміки» з Чехії «призвели» до захворювання 145 тисяч чехів на мільйон населення, «коміки» з США – 94 тисяч, Ізраїлю – 91 тисячі, Франції – 74 тисяч, Іспанії – 71 тисячі, Польщі – 65 тисяч, Об’єднаного Королівства – 64 тисяч, Італії – 61 тисячі.

На диво, більш професійною і некомічною виявилася влада Ірану (23 тисячі хворих на 1 мільйон населення), Росії (31 тисяча) та Білорусі (35 тисяч). От де народ не помилився з вибором, обрав патріотів і професіоналів.

Але про що я. Навіщо тавтологія. Адже патріот = професіонал, а професіонал = патріот.

Чи може пора відмовитися від патріотичної локшини на вухах і судити когось по ділах, а не ярликах, які навішують один одному політики, активісти, громадські діячі, волонтери.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини