xcounter
Calendar Icon

Які йогурти корисні?

28.07.2021 10:35
Светлана Фус, «Facebook»

​Часто, коли проходжу повз довгих полиць з молочними продуктами в супермаркеті, бачу яка різноманітність йогуртів з всілякими добавками!

Це йогурти з фруктовими сиропами, шматочками фруктів, з шоколадними кульками і ... ще маса інших сумнівних «здорових» продуктів в красивих упаковках. Та задаю собі питання - хто це все купує? Адже скільки вже розказано про те, що там багато і цукру, і крохмалю в низько жирних йогуртах, і барвників, і стабілізаторів смаку та багато чого іншого, про що навіть не підозрюєш. Хіба можна подібні продукти вважати здоровим харчуванням?

І, тим не менш, підходячи до кас, можна бачити практично у кожного другого покупця цю вельми сумнівну їжу. Можна скільки завгодно розповідати на цю тему, пояснювати, але лінь людська бере верх над усіма вагомими доказами. Особливо шкода дітей, у яких це звична їжа практично з народження. І завжди мами пояснюють це тим, що іншого діти їсти не хочуть. А ще часто чую таке - поки дитина була маленька, я робила йогурти сама, а потім облишила, часу немає, ну і так далі. У мене питання – навіщо приносити шкоду організму і потім ходити по лікарях?

Думати, що ця їжа, як частина щоденного раціону ( «адже молочні продукти потрібно їсти, це ж кальцій») додаватиме дитині здоров'я, зміцнить кістки і зуби, а дорослому не зіпсує фігуру, просто не можна.

Тому рекомендую купити молоко, закваску і зробити домашній йогурт. Або купити в магазині хороший натуральний йогурт, в якому є тільки два компоненти - молоко і живі бактеріальні культури. Додати туди свіжі ягоди, тим більше що сезон, і краплю меду. А можна взяти ще горішки або насіння до смаку.

Так ви отримаєте корисні бактерії, вітаміни з мінералами, білок з жирами, і головне - дозовану кількість простих вуглеводів.

Здоров'я всім!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини