xcounter
Calendar Icon

Володимир Зеленський вже понад два роки очолює  президентський рейтинг

14.12.2021 11:32 (Оновлено 14.12.2021 в 11:32)

Згідно з результатами недавнього опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) президент України Володимир Зеленський знову очолив президентський рейтинг.

Нині за чинного президента проголосували б 20,2% серед усіх респондентів і 27,1% серед тих, хто визначився з вибором. На другому місці – Петро Порошенко з показниками 14,7% серед усіх респондентів і 19,7% серед тих, хто визначився з вибором. До трійки лідерів також входить Юлія Тимошенко(відповідно, 8,4% і 11,3%).

У цьому контексті слід зазначити першість чинного президента після проходження ним половини терміну свого президентства - є винятковим явищем для новітньої політичної історії України. Нинішній глава держави другий рік поспіль залишається найпопулярнішим українським політиком та суттєво випереджає своїх конкурентів, не зважаючи на усі медійні атаки з боку опонентів та олігархічних ЗМІ. Це є свідченням того, що інформаційний вплив останніх поступово перестає істотно впливати на електоральні уподобання громадян України.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини