xcounter
Calendar Icon

НАТО офіційно проситиме Україну про членство: озвучено несподіваний прогноз

На сьогодні Україна є єдиною країною, яка не перебуває в НАТО, але по суті відповідає його критеріям. Про це заявив у інтерв’ю "Обозревателю" голова Всеукраїнської громадської організації "Україна в НАТО", член Атлантичної ради Юрій Романюк.

За його словами, українська армія захищає демократичний світ сам на сам з ворогом, чотири місяці стримуючи агресію і знищуючи так звану "другу армію світу" в мотлох.

"На сьогоднішній день ЗСУ перевершують за своїм бойовим потенціалом всі сухопутні сили країн Європи. Вони доходять до 700-800 тисяч. Для порівняння: сухопутні сили бундесверу налічують 60 тисяч. ЗСУ знищило 14 кораблів ворога. За показником тоннажу після Другої світової війни нічого подібного в світі не було. Тому в України, безумовно, є всі підстави й шанси для того, щоб її день Перемоги, своєрідне "8 травня 1945 року", став днем її прийому в НАТО", - вважає експерт.

Він додав, що під час активної гарячої фази війни будь-якій країні членство в НАТО не світить. Але водночас він переконаний, що коли активна фаза війни завершиться і настане день перемоги, НАТО попросить Україну погодитися увійти до своїх лав, а не навпаки.

"І я переконаний, що саме так і буде. На своєму саміті НАТО буде офіційно просити про це Україну", - додав Романюк.
Читайте также: El País: Саммит НАТО примет решение о крупнейшем военном развертывании со времен холодной войны
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини