xcounter
Calendar Icon

На НСК «Олімпійський» з’явиться музей видатних українських спортсменів

На Олімпійському стадіоні має бути створений музей, присвячений пам’яті про наших олімпійців і видатних спортсменів. Про це сказав президент Федерації хокею України Георгій Зубко, відповідаючи на питання журналіста «Facenews.ua» під час презентації програми кандидата на пост президента НОК Жана Беленюка.

«Питання музею в презентацію не вставляли. Але це сучасна історія – її потрібно створити стовідсотково», - погодився Зубко.

У багатьох країнах світу є музеї олімпійців і видатних спортсменів. Тож у планах Національного олімпійського комітету України, якщо його очолить на прийдешніх виборах олімпійський чемпіон Токіо-2020, народний депутат Жан Беленюк, не лише увіковічнити славу наших спортсменів. Зокрема, розглядатиметься питання проведення різноманітних коворкінгів та освітніх заходів, аби фахівці навчали інших людей, а потенційні спонсори мали змогу вільно спілкуватись зі спортсменами після звитяг.

Читайте також: НСК «Олімпійський» досі не може приймати чемпіонати з багатоборств чи легкої атлетики: у Жана Беленюка запропонували реформу
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини