xcounter
Calendar Icon

ДБР​ продовжує кошмарити парк "Муромець" у Києві: інвестори йдуть через великий необґрунтований тиск (відео)

Державне бюро розслідувань знову кошмарить столичний парк "Муромець". Це вже не перший замовний наліт на парк з боку різних органів, у тому числі прокуратури. Про це повідомив волонтер, ветеран війни Ярослав Бондаренко.

"Чому? Тому що всіх корупціонерів та держзрадників "переловили". Іде великий тиск на інвесторів парку. Вже втратили 6 інвесторів", - констатує Бондаренко.

Він порівняв останній наліт з обстановкою, яка склалась під знищеним окупантами Бахмутом.

"До 100 людей, автоматники вдерлись взимку у полупустий парк, та як орки відмародерили техніку, мобільні телефони, комп'ютери та навіть планшети адміністраторів спортивних локацій. Це продовження тиску на мера Кличка та помста, що інвестори парку не дали хабаря, до того ж є відчуття, що парк намагаються рейдернути, бо ДБР вже й в сточні канави заглядає, намагаючись хоч до чогось зачепитись", - розповів Бондаренко.

Ця перевірка, на відміну від попередньої, була тихою.

"Намагались (у грудні 2022-го, - Ред.) виявити такі страшні злочини, як альтанки в X-парку, чи є ознаки капітальності в будівлях, як з’явились водойми під вейкбординг, та ще найкатастрофічніша шкода для держави - нецільове використання трибун, але це не точно", - розповідав раніше Юрій Зозуля, президент Української федерації вейкбордингу, засновник X-Park у "Муромці",

Цього разу на "екскурсію" в "Муромець" вкотре прийшли відома у вузьких колах столичного району Оболонь Анабелла Моріна, яка називає себе і активістом, і журналістом, і істориком, і археологом, а також депутат Київської міської ради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин.

"Дійові особи: псевдоактивіст Моріна (відмила кошти на фейкоПочайні) в парі з хабарником Трубіциним, що втік від суду за кордон, написали хрінову купу заяв у ДБР, а там намагаються шити справи... Проводимо їм "екскурсію"...", - розповів про візит непроханих гостей у парк "Муромець" Бондаренко.

Раніше він неодноразово заявляв і доводив на прикладах, що Моріна не орієнтується у парку "Муромець", який називає "генделєм". Вона ж очолює розкрутку громадського руху Почайна. Так звані "активісти", наголошує Бондаренко, вигадали перенести історичне місце Почайну в інше місце, щоб вивести ділянку під путінський музей.

Персона Трубіцина також недвозначна. Як відомо, 9 лютого 2022 року детективи Національного антикорупційного бюро викрили Владислава Трубіцина та його спільників на отриманні на 1,26 млн грн неправомірної вигоди. За даними НАБУ, вони брали хабарі за забезпечення перемоги в електронних торгах на право розміщення точок сезонної пересувної торгівлі. Справу надіслали в суд у жовтні 2022 року. Підготовче провадження тривало майже пів року, а на початку квітня справу призначили до розгляду по суті. Наступне засідання має відбутися 30 травня.

Також раніше головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов повідомляв, що "слуга народу" Трубіцин підробив посвідчення інспектора енергонагляду і, користуючись ним, ходив з фіктивними перевірками по ринках Харківщини.

Читайте також: У Києві ДБР кошмарить X-Park, який посів 7 місце з 10 кращих вейкпарків світу: подробиці та відео
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини