xcounter
Calendar Icon

Суд зменшив заставу Коломойському

Сьогодні Київський апеляційний суд розглядав оскарження ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду у Києві про продовження строку утримання Ігоря Коломойського під вартою. Суд залишив олігарха під вартою до 26 січня 2024 року, але зменшив йому заставу приблизно на 300 млн гривень.

Коломойський заявив на суді, що якби у нього й були гроші на внесення 3 млрд гривень застави, він би їх не вносив.

"Після того як ПриватБанк у 2017 році подав позов до Англії, всі мої активи були заморожені і я не можу ними розпоряджатися. Але якби у мене й були такі гроші, я б не вносив заставу, бо це схоже на викрадення та вимогу викупу", – заявив Коломойський.

За його словами, слідчі проводять по два допити свідків на тиждень.

"Мої захисники заявили 50 свідків, яких потрібно допитати. Такими темпами їхні допити триватимуть близько 6 місяців, а мені потрібно буде весь цей час сидіти в СІЗО. Якщо мені змінять запобіжний захід, я можу з Дніпра переїхати до Києва і ходити до слідчих як на роботу. Я дуже зацікавлений, щоб цю справу вирішили якнайшвидше", - заявив Коломойський.

Нагадаємо, у вересні Коломойському повідомили про підозру за двома статтями. Йому інкримінують шахрайство та легалізацію майна, отриманого злочинним шляхом.

Читайте також: СБУ вручила підозру Ігорю Коломойському: що відомо
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини