xcounter
Calendar Icon

Трагедія на фунікулері Києва: стали відомі особи вбивці та загиблого (фото, відео)

09.04.2024 08:00 (Оновлено 09.04.2024 в 11:53)

Внаслідок нападу на станції фунікулера в Києві загинув 16-річний футболіст Максим Матерухін від рук військовослужбовця. Про це повідомили в СДЮСШ з футболу "Зміна".

"Болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомити ні розумом, ні серцем... У неділю, 07.04.2024р., трагічно загинув вихованець нашої школи, 2007 року народження, Матерухін Максим Олександрович. Під час прогулянки з друзями , по центру нашого міста, а саме на київському фунікулері, на Максима підступно напав дорослий чоловік. Наразі у ЗМІ пишуть багато різної інформації, але те що "здоровий дядько" напав на юнака посеред білого дня, це- ЖАХ", - написали у спортивній школі.

Киянка Альона Дєньга, яка знайома з матір'ю загиблого, написала в соцмережах, що Максим і його друзі каталися на фунікулері, а чоловік перебував вище. Під час поїздки він почав ображати компанію молодих людей - було видно, що чоловік не тверезий.

Коли пасажири покинули фунікулер, чоловік напав на Максима, який виходив останнім, і штовхнув його. Хлопець упав на скло, п'яний чоловік упав за ним, оскільки нібито не втримався на ногах. Коли він піднявся, свідки побачили, що Максим у крові, а потім, що в хлопця перерізано горло.

Нападника затримали, він не чинив опору. При ньому виявили табельну зброю і марихуану. Нападник, за словами свідків, намагається уникнути відповідальності, тому вони просять максимального розголосу справи.

УДО формально є правоохоронною структурою, однак організаційно вона не входить до МВС і служать там саме військові.

Як відомо, Підлітку перерізали склом горло на фунікулері у Києві (фото, відео 18+)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини