xcounter
Calendar Icon

Поліція затримала бандитів, які підпорядковувалися "злодіям у законі" трьох кримінальних кланів (відео, фото)

23.05.2024 08:09 (Оновлено 23.05.2024 в 08:10)

Поліція задокументувала проведення в Києві "сходок", на яких бандити вирішували питання перерозподілу сфер впливу на групи, які займаються незаконним переправленням ухилянтів за кордон.

Незаконно прибутки бандити використовували для наповнення "общака" та забезпечення різними благами засуджених злочинців в місцях позбавлення волі.

Лідери банд поширювали свій вплив на територію Сумської, Чернігівської, Київської областей та Києва.

"Злодії в законі" організували проведення кількох "сходок". На них також запросили "третейським суддею" лідера ще однієї банди - довірену особу "злодія в законі" на прізвисько Куцу, "кримінального авторитета", а також у режимі онлайн долучився "злодій в законі" на прізвисько Лавас-огли Батумський.

Бандити ухвалили рішення про контроль над нелегальними схемами переправлення громадян через держкордон.

Поліцейські провели спецоперацію на території Києва, Сумської, Чернігівської та Київської областей. За силової підтримки поліції особливого призначення затримали "кримінального авторитета", двох лідерів злочинних груп і двох їхніх учасників.

Бандитам повідомили про підозру за ч. 1 ст. 255-2 (організація, сприяння у проведенні або участь у злочинних зборах (сходці) КК України. Ще одному бандиту за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України.

Під час обшуків поліцейські вилучили 70 тисяч доларів, зброю та набої, посвідчення різних правоохоронних органів, органів державної влади та медіа з ознаками підробки, набори відмичок, автомобілі тощо.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання за інкримінованими статтями становить до 12-ти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, що кримінальному авторитету, який погрожував зброєю поліції у Броварах скасували можливість внесення застави.

Раніше також стало відомо, що Кримінальному авторитету з Броварів відмінили можливість внесення застави (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини