xcounter
Calendar Icon

Онлайн-ігри – 8 найпопулярніших онлайн-ігор у 2023 році

Незважаючи на повернення одиночних ігор в останні роки, таких як Elden Ring і God of War, онлайн-ігри все ще сповнені хвилювання та дива. Незважаючи на те, що про онлайн-ігри менше говорять через те, наскільки винятковими є одиночні ігри останніми роками (і це не можна заперечувати), онлайн-ігри все ще пропонують цікавий, надзвичайно розважальний і недорогий спосіб провести час. Більш детально про ігри онлайн читайте тут: https://agromolod.org/uk/. А ми розглянемо сьогодні деякі відомі та менш відомі онлайн-ігри, які все ще популярні сьогодні у 2023 році.

GTA V Online

Зважаючи на те, що 120 000 стабільних гравців щомісяця все ще грають у GTA V онлайн, легко зрозуміти, чому Rockstar продовжує докладати зусиль, щоб зробити своїх онлайн-гравців щасливими та задоволеними. Rockstar постійно випускає безкоштовні доповнення, тому грати в онлайн-версію все ще цікаво, навіть через 10 років після виходу GTA V. Випускаються нові ігрові режими, одяг і машини. Гравці можуть створювати власні банди, що дозволяє їм виконувати місії разом, а також організовувати пограбування.

Втрачений ковчег

З 250 000 онлайн-гравців у форматі MMO Lost Ark є унікальним у тому сенсі, що дозволяє гравцям грати за персонажів, які борються з іншими гравцями, а також дозволяє гравцям вибирати персонажів, присвячених мирним професіям. Дія гри розгортається в різноманітних локаціях від різних наземних світів до відкритого моря. Гравці можуть грати як дипломати, так і класи воїнів.

Lost Ark має лояльну базу шанувальників як в Азії, так і в Північній Америці. Цікаво, що розробка гри коштувала близько £65 мільйонів. У Lost Ark можна грати безкоштовно, а дія відбувається у вигаданому світі Аркезії.

World of Warcraft

Все ще залишаючись надзвичайно популярною грою навіть у 2023 році, World of Warcraft продовжує розширювати базу лояльних гравців завдяки великій кількості різноманітних речей, які ви можете робити в грі як гравець. Можна грати мирно, зосередивши свої зусилля на зборі ресурсів для гравців, які більше налаштовані на війну. Аспект підземелля у World of Warcraft чудовий завдяки кількості доступних рідкісних та унікальних предметів. Інша MMORPG, World of Warcraft, налічує в середньому 500 000 гравців і майже 3 мільйони активних передплатників, що робить її найпопулярнішою у своєму роді у світі.

На початку цього року World of Warcraft припинив роботу в Китаї через суперечку між північноамериканськими розробниками ігор Blizzard і китайською фірмою, з якою вони співпрацювали. Незважаючи на це, World of Warcraft залишається надзвичайно популярним.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

Онлайн шутер із відкритим світом на платформі Unreal Engine 4, кожна гра починається зі 100 гравців, які потрапляють на карту. Як виграти? Бути останньою людиною чи командою, яка вижила. Ви можете померти як від рук ворога, так і через оточення, особливо коли карта наближається, коли годинник веде зворотний відлік.

У PUBG також є кілька елементів виживання. Наприклад, гравці можуть використовувати транспортні засоби для пересування по карті, що, очевидно, набагато швидше. Однак транспортні засоби створюють багато шуму, що означає, що цих гравців, швидше за все, побачать і вдарять по них інші гравці. PUGB була однією з перших ігор Battle Royale. Станом на травень 2023 року у гру близько 600 000 гравців.

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)

Одна з найпопулярніших онлайн-ігор у світі, в якій гравці грають як за спецназ, так і за терористів, CS:GO є одним із найпопулярніших кіберспортів, де гравці змагаються один проти одного. Шутер від першої особи, де гравці змагаються один з одним у матчах, CSGO створила VALVE, компанія, яка чудово працює на сцені CSGO esports.

Одним із надзвичайно популярних елементів CSGO є продаж скінів. Деякі скіни можна продати за тисячі фунтів. Маючи в середньому 800 000 одночасних гравців, CSGO залишається однією з найкращих онлайн-ігор у світі.

Genshin Impact

Рольовий бойовик із величезним відкритим світом, легко зрозуміти, чому будь-який гравець, який уперше зіграє в цю гру, продовжує в неї грати. Однак застереження. Genshin Impact — це все про гринд, а це означає, що прогрес у грі передбачає багато досить виснажливих боїв, на відміну від інших рольових ігор, де цілком можливо грати в гру та накопичувати ресурси, виконуючи низку інших завдань, які не завжди включати бій.

Genshin Impact — це величезна гра, яка працює в обох напрямках. Розмір гри іноді відлякує нових гравців, але це також те, що подобається в грі лояльним гравцям. Однак графіка чудова, і є величезна кількість персонажів на вибір, тож все одно легко зрозуміти, чому він утримує 2 мільйони гравців онлайн на всіх доступних платформах.

Fortnite

Fortnite, найпопулярніша гра «Королівська битва» з 3,1 мільйонами користувачів, пропонує надзвичайно популярні ігрові можливості майже на всіх пристроях, включаючи консолі, комп’ютери та мобільні телефони. Саме масштаб гри робить її такою дивовижною. Карти повністю відкриті та генеруються випадковим чином, і виграє останній.

Управління просте, і гравці можуть будувати власні будівлі будь-де на карті. Fortnite – це справді та гра, яку ми всі уявляли з дитинства.

Valorant

Шутер, розроблений тією ж командою, що стоїть за League of Legends, Valorant трохи схожий на кросовер між CSGO та Overwatch. Сеттинг дуже сучасний і містить багато героїв з унікальними здібностями. Аспект надприродних сил є нашим особистим фаворитом. Це трохи схоже на те, щоб грати в CSGO, а потім викликати ураган, щоб підкорити ваших гравців. У 2023 році в Valorant в середньому 4 мільйони гравців онлайн, що робить її однією з найпопулярніших онлайн-ігор, у які зараз грають.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини