xcounter
Calendar Icon

Щоб нагадати світу про війну: підлітки з України вразили неоновим шоу на America’s Got Talent і пройшли до півфіналу (відео)

06.01.2023 14:14 (Оновлено 06.01.2023 в 14:14)

Український танцювальний гурт Light Balance Kids виступив на шоу America's Got Talent. Підлітки викликали фурор своїм номером.

Перед своїм виступом Light Balance Kids розповіли суддям та глядачам у залі про повномасштабну російсько-українську війну та як вони рятувалися від російських обстрілів. Одна з учасниць гурту також розповіла, що її батько воює проти російських загарбників.

Також підлітки зізналися, що поїздка для виступу в США стала для них можливістю згадати, що таке життя без війни та щоденного ракетного обстрілу.

"Ми хочемо розповісти світові, що відбувається в Україні", — розповіли учасники колективу.

Судді шоу активно підтримували українців під час виступу, а після його завершення разом з глядачами у залі аплодували стоячи.

Після виступу українського колективу канадський ведучий та комік Гові Мандель натиснув кнопку Golden Buzzer, викликавши "дощ" з конфеті. Це спеціальна кнопка на шоу America’s Got Talent, на яку кожному члену журі дозволено натиснути лише один раз і таким чином одразу відправити учасника до півфіналу, незалежно від рішення решти суддів.

"Тут таке дивовижне послання. Там, звідки ви родом, на даний час можливо найтемніше місце у світі, і ви перетинаєте земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити що-небудь від імені Америки й "America’s Got Talent", щоб принести вам ще більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас", – сказав Гові Мандель.

Варто зауважити, що український танцювальний гурт Light Balance Kids не вперше бере участь в американському талант-шоу. Перша їхня спроба була у 2019 році і тоді танцюристам вдалось увійти до десятки фіналістів.

Читайте також: Що відомо про групу TVORCHI, яка поїде на Євробачення-2023 від України (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини