xcounter
Calendar Icon

Ракетна атака по Дніпропетровщині: військові РФ розбомбили залізницю, СТО і ринок, під завалами є люди (відео)

Сьогодні близько 16:50 у Дніпрі пролунала серія вибухів. До цього спрацювала ППО. Унаслідок кількох "прильотів" небо над містом затягнуло димом. Окупанти вдарили ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що по Дніпру та області російські військові випустили 6 ракет.

"Три ракети наші військові збили - над Дніпром та над Синельниківським районом. У Дніпрі через "прильоти" зруйнована залізнична інфраструктура і промислове підприємство. Горить сервісна компанія. На місці ударів працюють рятувальники, шукають під завалами людей. У Синельниківському районі масштаби руйнувань з'ясовуються", - повідомив Резніченко.

Мер Дніпра Борис Філатов уточнив, що у місті ракета влучила у СТО "Автодізель".

"Щойно руZZькі мр@зоти влупили ракетою по СТО "Автодізель". Найкращому СТО, де всі дніпряни ремонтували свої дизельні автомобілі. У тому числі і я. Жодних військових, жодної зброї, жодної техніки. НІЧОГО! Звичайні прості дніпряни, слюсарі та трудяги перебувають зараз під завалами. Рятувальники гасять пожежу", – написав Філатов.

У місцевих телеграм-каналах повідомляється, що вибуховою хвилею також пошкоджено Дніпровський ринок. Там повилітали вікна та пошкоджено торговельні намети.

У будинках, що розташовані неподалік епіцентру вибуху, не лише розбиті вікна, а й вирвано віконні рами.

Мешканці Дніпра показали у соцмережах кадри прольоту ворожої ракети над містом, а також лихо, яке вчергове накоїли російські військові.

У багатьох людей не лише вибило вікна, а й посікло осколками будинки. У приватному секторі мешканці Дніпра і передмістя знаходять уламки російських ракет.

Уламками ракет пошкоджені також автомобілі. Вибухова хвиля такої сили, що у деяких авто спрацювали подушки безпеки.

Как ранее писал FaceNews.ua, Ракетний удар по ТРЦ Кременчука: бомбардувальники летіли з Курської області, росіяни скинули 900 кілограмів вибухівки (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини