xcounter
Calendar Icon

Можливості для молоді в IT: на конкурсі інноваційних технологій визначились переможці у 3 номінаціях (фото)

25.06.2023 13:27 (Оновлено 25.06.2023 в 13:27)

18 червня у Навчально-науковому інституті комп’ютерних наук НУК успішно завершився Конкурс проєктів (робіт) "Кубок Костянтина Кошкіна" - 2023.

"Науково-практична конференція, проведена в рамках цього заходу, стала підсумковим етапом, на якому були представлені 10 робіт, що пройшли до фіналу після попереднього рецензування. Загалом у конкурсі взяли участь понад 30 студентів та школярів, попри складні умови воєнного стану. Усі учасники отримають електронні сертифікати, а переможці та призери у кожній номінації отримають дипломи та цінні призи від партнерів конкурсу", - зазначили на кафедрі інформаційних управляючих систем та технологій.

У підсумку роботи Конференції були встановлені та оголошені її переможці

Номінація інтернет речей (Internet of Things, ІоТ)

Костянтин Кадиров, керівник Альона Павленко (НУК імені адмірала Макарова).

Номінація розробка чат-ботів

Іван Мишко, керівник Зубик Людмила Володимирівна (КНУ імені Тараса Шевченка).

Номінація software development (web, desktop, mobile)

  • Олег Смоляр, Анастасія Цапарюк, Євгеній Волкотрубенко, керівник Анатолій Кузьменко (Миколаївський ліцей імені Олега Ольжича);
  • Олександр Маслов, Іван Семенчук, керівник Тетяна Фаріонова (НУК імені адмірала Макарова);
  • Андрій Шакула, Дарина Алікіна, керівник Вікторія Гусєва-Божаткіна (НУК імені адмірала Макарова);
  • Олександр Козлов, керівник Катерина Книрік (НУК імені адмірала Макарова);
  • Юлія Василишина, керівник Катерина Книрік (НУК імені адмірала Макарова);
  • Кирило Дацко, Андрій Бригадир, керівник Олена Маршак (Фаховий коледж корабелів НУК імені адмірала Макарова).

Високу оцінку конкурсної комісії дістала робота школяра Олександра Смуглякова та студента Максима Кравченко "Sales App", яка виконана за підтримкою керівника "Комп’ютерної школи" Миколаївського палацу творчості учнів Наталії Беркунської. Автори роботи також будуть нагороджені заохочувальними призами.

Довідка

Конкурс "Кубок Костянтина Кошкіна" започаткували в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова, на базі якого діє потужний Навчально-науковий інститут комп'ютерних наук та управління проєктами. Костянтин Вікторович був директором інституту, Лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, засновником кафедри інформаційних управляючих систем та технологій. Захід проходить за підтримки миколаївського мера Олександра Сенкевича і партнерів-стейкхолдерів, які увійшли до складу оргкомітету та конкурсної комісії.

Цього року професору К.В. Кошкіну виповнилося б 70 років і цей Конкурс став ще одним важливим заходом вшанування його спадщини. Конкурс проєктів (робіт) "Кубок Костянтина Кошкіна" проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, курсантів та школярів, а також стимулювання їхнього інтересу до дослідницької роботи в області ІТ-інновацій.

Як раніше писав FaceNews.ua, Можливості для молоді в IT: стартувала реєстрація на участь у конкурсі інноваційних технологій
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини