xcounter
Calendar Icon

"У Києві їли торт із розчленованим немовлям та пили кров військових РФ": росіянка виправдала геноцид українців (відео)

28.06.2022 13:30

Мережею шириться відео спілкування українця з росіянками, на якому дівчина на повному серйозі заявляє, що у Києві їли торт з прапором Росії, приготований із убитого немовля, а також пили кров російських військових.

Здавалося б, що після "розіп’ятого хлопчика у трусиках" та "бойових гусаків з українських біолабораторій" наших громадян немає чим здивувати. Проте у співрозмовника росіянки від її слів аж очі на лоба полізли.

"Коли ми почали розбиратися... Ми були в шоці від того, чому почали бомбити Україну - це ж поряд, це сусіди. Але коли ми почали дивитись відео у соцмережах, які не показують по телебаченню... Десь у 2011-2012 роках кияни їли торт з російським прапором і розчленованим немовлям, і влаштовували з цього бенкет. Пили кров російських солдат у вигляді якогось коктейля. Ви можете не вірити у це, але ці відео - я вам можу їх надіслати, якщо для вас це новини", - заявила росіянка з круглими від подиву очима, у яких читається, що вона свято вірить у нісенитниці, які верзе.

Як виявилось, мова йде про новорічну вечірку із врученням премії "Ватник року", яка пройшла 28 грудня 2014 року в київському "BarHot". Відеосюжет у Facebook виклала російська правозахисниця Олена Васильєва. Під цим відео 2014 року росіяни обговорюють "аморальність" відвідувачів цього заходу, тоді як вже у 2022 році їх військові рівняють з землею українські міста, закидуючи їх ракетами та бомбами, ґвалтують жінок та дітей, крадуть пральні машинки та спідню білизну.

На вечірці чорним гумором висміяли багаторічну пропагандистську кампанію Кремля. Відвідувачі закладу з'їли торт, прикрашений мастикою з кольорів прапору Російської Федерації, на якому лежав пупс. Торт розрізали, як це побачили росіяни своїми очима, "злісні каратєлі". Вони ж і з’їли "живцем російськомовне немовля".

Меню на вечірці було оформлене у відповідному форматі. Ось лише кілька варіантів:

  • бургери "Будинок профспілок" та "Обамка" (тісто чорного кольору);
  • серед основних страв - "Зґвалтована пенсіонерка-епілептик", "Розіп’ятий хлопчик", "Печінка ополченця", "Снігурі";
  • серед десертів - "Вантаж 200", "Рубль навчається ходити";
  • серед коктейлів та настоянок: "Кров немовляти", "Каратєль", "Ростовські навчання", "Кривавий пастир", "Укроп", "Охлобистинка", "Ветеранка", "Сталінка".

Как ранее писал FaceNews.ua, Ракетний удар по ТРЦ Кременчука: бомбардувальники летіли з Курської області, росіяни скинули 900 кілограмів вибухівки (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини